Informatie

Karin van Teeffelen

 

Ik ben Karin van Teeffelen, geboren in 1960, getrouwd met Berry. Samen hebben wij 2 volwassen zoons, 
In 1983 werd ik fysiotherapeut en sinds 2004 ben ik gecertificeerd bekkenfysiotherapeut. De fysiotherapie en het bewegend functioneren van de mens interesseert mij enorm. Verder vind ik leren gewoon heel erg leuk en ik heb dan ook veel bijscholingen en extra opleidingen gedaan, zoals oedeemtherapie en enkele neurologische behandelmethoden.

Les geven doe ik erg graag, zowel aan ‘gewone mensen’ als aan andere (fysio) therapeuten. Daarvoor heb ik in 1990 een pedagogische leerbevoegdheid gehaald.

Daarnaast ben ik sinds 2012 gecertificeerd Feldenkrais docent. Sinds mijn afstuderen werk ik mee aan de nieuwe trainingen en help de nieuwe generatie Feldenkrais-docenten op te leiden. De Feldenkraismethode© is geweldig om mensen beter te laten bewegen en op een andere manier dan de gebruikelijke oefentherapie. Met de Feldenkraismethode© geef ik ook verschillende workshops voor beter bewegen. 

Mijn hobby’s zijn lezen, studeren en bewegen. Met Berry ga ik vaak hardlopen. Daarnaast vind ik zwemmen, dansen, zeilen en duiken geweldig.

 

Meer informatie over mijn opleidingen.